top of page

esküvői torták

Esküvői tortátok lehet visszafogott vagy bohém, modern vagy klasszikus, lehet egy játékos torta egyedi díszekkel vagy letisztult naked cake, de hogy az egész násznép számára felejthetetlen legyen, finomnak is kell lennie! Mi ezt tartjuk szem előtt, mikor a veletek közösen megtervezett tortát a legjobb minőségű alapanyagokból, tejszínnel, vajjal, csokoládéval, gyümölcsökkel, nagy figyelemmel és szeretettel elkészítjük Nektek.

rendelhető méretek

egyszintes: 12-től 20 szeletig

2 emeletes: 20-tól 40 szeletig

3 emeletes: 40-től 80 szeletig

4 emeletes: 80-tól 120 szeletig

ízek

Marcipánnal és vajkrémmel díszített tortáinknál valamint a "naked cake"-eknél a design torták ízválasztékából választhatsz, vagy "a te tortád" menüben található ízekből állíthatsz össze saját ízkombinációkat.

 

díszítés

Esküvői tortáinkat leginkább friss gyümölcsökkel, élővirágokkal, cukorcsipkével, marcipán-, és papírdíszekkel díszítjük, de egyedi elképzelésekkel is keress minket bátran! A díszítések rögzítéséhez gyakran nem ehető elemeket kell használnunk (fa pálcika, drót, szívószál) ezért kérünk Titeket, hogy mind szeletelés, mind fogyasztás közben fordítsatok kellő figyelmet ezek eltávolítására!

desszertasztalok

Desszertasztalainkat leginkább cupcake-ekből, pop cake-ekből, tartletetekből és kísérőtortákból állítjuk össze, díszítésükben az esküvő koncepciójához, arculatához, és főként a menyasszonyi tortához igazodva. Egyedi ötleteiddel keress minket bátran!

egyéb szolgáltatások

- kiszállítás hűtőautóval

- állvány bérlés

- esküvői dekoráció

- tortakóstoló (a meghirdetett időpontokért kövesd a facebook oldalunkat!)

FONTOS!

Esküvői megrendelésekkel minden esetben emailben vagy facebook üzenetben keress minket, hiszen a méretek, ízek, díszítések összeállítása gondos tervezést igényel. Ezt követően részletes árajánlatot küldünk, melynek elfogadása esetén az előleg befizetésével tudjátok véglegesíteni a rendelést.

bottom of page